Kuukausi vaaleihin

15.05.2021

Pitkääkin pidemmän odotuksen jälkeen jaettiin eilen ehdokasnumerot.  Pakko myöntää, että vaalien siirtyminen oli kuin ilmapallon posautus. Hyvin alkanut nouseva innostus lopahti alkuunsa. Ilmat pois.  Kesäkuu tuntui kovin kaukaiselta ajatukselta.

Nyt kun oma numero 17 on mustaa valkoisella, vaalikampanja taas konkretisoituu. Mitä tämä kampanjointi oikeastaan on, koska juuri ketään ei pysty tapaamaan?  Vihti-politiikka ryhmässä suunnillen 30 yli 200:sta ehdokkaasta tuo itseään edes ajoittain esille. Ryhmässäkin on vain murto-osa äänestysikäisistä.

Tämän lisäksi iso joukko entisiä edustajia ei ole lähtenyt ehdolle, tämä jos joku luo tukun tuntemattomia kertoimia tulevan valtuuston kokoonpanoon.

Vihreitten Ida Välimaan kanssa laitoimmme eilen veikkausrivin muutamalla vaihtomerkillä

Tässä pitää ottaa varmaan Iken (Ilkka Kanervan)  metodit käyttöön. Niin kauan kuin muistan, Ike on aina tervehtinyt Turun toreilla jokaista vastaantulijaa reippaasti , oli sitten yleinen vessa tai Humalistonkatu.  Tällä välittömällä lähestymisellä on ollut epälemättä osansa hänen menestykseensä.  Jokaisen pitäisi muistaa, että vaalien välissäkin äänestäjät ovat olemassa ja haluavat tulla nähdyiksi ja kuulluiksi.

Allekirjoittanut jutteli niitä näitä ventovieraan naisen kanssa eilen Nummelan keskustassa. Spontaanisti.

Nyt on joka puolueella hieno joukko ehdokkaita, varmasti jokaiselle löytyy se oma ja oikea. Käytä oikeuttasi ja äänestä!